Saturday, 27 November 2010

Day 04 - A habit that you wish you didn’t have.

patutnya entri ni di update semalam tapi memandangkan semalam satu hari berjalan survey kasut untuk convo, memang balik terus landing atas katil and tido lah kan. sampai dah terlepas untuk update day zero four. haha. 

okay 

 A habit that you wish you didn't have.                                                                

A habit ea? so tak boleh banyak banyak la ea, sebab i ni banyak bad habit yang i memang kalau boleh i taknak langsung ada dalam diri i. haha!

okaylah, ni satu benda yang i nak betul betul ubah a.k.a taknak lah i salu gini. kuat tido and bangun lambat! ha ha ha. tade la kuat tido tapi kalau dah tido tu susah nak bangun n bangun lambat. xsuka tapi tak boleh nak buat pape. tak pasal pasal i marah orang kang. adohh..

sleep like a baby. hehe
so i harap n cuba untuk berubah bangun awal and hidup yang normal. he he

RANDOM
hari ni bangun awal siket dari biasa. yaw

3 comments:

nyna said...

nyna pun selalu bgn lmbt.
ntah bila habit ni nk berubah.
huhu

btw.adik along comel betul :)

khaiyisah husna said...

hohoho...senang jer ubat die...amik air satu baldi dan.....mandi atas katil..cnfirm pkul 5 dah bagun tercongok...hehe

zarith said...

nyna
// hari ni terbangun awal lagi sebab tido awal siket. haha!
tenkiuu :)

khaiyisah husna
// kalau dah tak bangun sape nak tolong amikkan air tuh? he he

another story

Related Posts with Thumbnails