Sunday, 19 December 2010

Day 10 - Songs you listen to when you are Happy, Sad, Bored, Hyped, Mad.

macam tade feel je nak update pasal lagu time petang hujung minggu macam ni. macam tak kena pulak dengan hari dan waktu.

tidak mengapa lah. kita teruskan, okay.

Songs you listen to when you are Happy, Sad, Bored, Hyped, Mad.

kalau dah sebut lagu bersulamkan perasaan ni nampaknya kena la berlakon jadi setiap perasaan tu.yelah, nak tahu lagu macam mana yang dengar kan? :P

HAPPY

Ob-La-Di, Ob-La-Da...The Beatles
Bust Your Window.....Jazmine Sullizan
OAH........................Alexander Rybak

SAD
Heartless......................The Fray
You Know I'm No Good....Amy Winehouse
Hey Jude.......................The Beatles
Creep............................Radiohead
  
BORED
Perfect Two...........Auburn
Stand By me..........Ben E.King
Life Is Wonderful....Jason Mraz
Closer...................Travis
  
HYPED
Sway...............Michael Buble
Mama Do.........Pixie Lot
Love Machine....Arctic Monkeys
 
MAD
Storm......................Lifehouse
Broken Hearted Girl...Beyonce
Speechless...............Lady Gaga
I'm So Tired..............The Beatles

lagu lagu tu memang random habis. and tatao la nak cakap yang mana dengar time marah sedih bosan semua bagai tu. sebab i dengar je  semua yang ada dalam favourite list. haha! 

tapi kalau ikotkan yang bosan tu biasanya semua lagu dengar time bosan. yelah, time bosan tu kalau dgr lagu sedih sedih jadi sedih, kalau lagu hyped kang tak pasal pasal duk melalak kuat kemain lagi sambil joget tah. haha!

tapi lagi satu kan. nak tambah list lagi satu untuk diri sendiri. hahaha! list untuk ni :

LOVE
The Bakery - Arctic Monkeys
Quando, Quando, Quando - Michael Buble
Dangerously In Love - Beyonce
One In A Million - Ne-Yo
Miss You Love - Maria Mena

hahaha! yang ni memang list lagu time i terkenangkan si dia. rindu nii. :P 

nak gembira macam ni selalu boleh?

RANDOM
perut buat hal sebab makan pedas. sob sob

5 comments:

hans said...

hahahaa
suka lagu the beatles tu
siap buat jingle kut assignment ku dlu2
hehehe

P/S : Misteri Danella : "Danella Cakap Dengan Siapa?"

DoshDrake said...

yeah lagu ni best!
the bakery by artic monkey :)

Afiefah Safieni said...

dengar lagu mesti ikut mood..
pedas sangat la tu sampai sakit perut..
tapi,pedas sedap =D

zarith said...

Hans
// the beatles always menjadi kegemaran tak kira masa kan. hehe

DoshDrake
// kan kan. sweet je lagu dia. hehe

afiefah safieni
// sebab mood tu macam hampir sama je. dah tatao nak pilih mana. haha

tak makan pedas masalahnya tu. sob sob

foster said...

agak byk lagu yg xpnah dgr..huhu

another story

Related Posts with Thumbnails