Saturday, 11 December 2010

Day 08 - Short term goals for this month and why

masuk hari kelapan kununnya ni, memang best. sebab ditanya short term goals untuk bulan ni. and kenapa. woahh. tapi kalau nak tukar bulan ni jadi bulan depan boleh tak. sebab benda ni jek yang i nak sekarang. hehe

Short term goals for this month

apa yang i nak untuk masa terdekat ni satu jek. eh tak. banyak. tapi memandangkan duit tak banyak untuk banyak, satu jelah yang dikejar. sob sob. i nak sangat sangat benda ni. penting sangat untuk pembelajaran. benda ni tu benda bawah ni lah! hehe.


haa. i nak ini. tapi tapi tapi kan. mana nak cari duit?? huaaa!!!

and why benda ni? bukan benda lain?

sebab.....

benda ni sangat penting memandangkan i amik minor photography. rasa menyesal jugak amik photo sebab menyampah tengok ramai orang sekarang sedang berlagak bawak dslr ke hulu kehilir macam nak tunjuk kau lah boleh beli, pastu duk kutuk camera orang mentang mentang dia ada dslr.

kalau i amik video pun.okay jugak. rasanya benda tu takdelah semua orang pandai kot. haih.

takpelah. tapi memang benda ni i nak sangat sangat. susah wooo tade dslr tapi amik photography. ikhlas i perlukan ni untuk belajar. bukannya untuk berlagak tunjuk kat orang pastu kutuk camera orang tu.

err. ade sape sape nak bg hadiah tak? ha ha ha ha ha!

mimpi sajalah kan. sob sob.

RANDOM
duit camera dengan kawan hari tu tak bagi lagi. haih. mentang mentang kita senyap die pun senyap jugak lah.

2 comments:

Aoi@riena said...

penularan trend satu orang satu dslr... so, bile u nak amek i jd model photo shoot u?... cewah...offer diri sndiri kot... ngehehe~

zarith said...

betul betul. sob sob jadi trend serta merta kan. huah!

i tak pro. tapi stakat tolong shotkan boleh je. hehe

another story

Related Posts with Thumbnails