Monday, 29 November 2010

berehat seketika

BUSY SEHARI DUA TIGA, 30days tu nanti sambung lepas tak busy. hua!

okay bye.

RANDOM
mood convo :D

Saturday, 27 November 2010

Day 04 - A habit that you wish you didn’t have.

patutnya entri ni di update semalam tapi memandangkan semalam satu hari berjalan survey kasut untuk convo, memang balik terus landing atas katil and tido lah kan. sampai dah terlepas untuk update day zero four. haha. 

okay 

 A habit that you wish you didn't have.                                                                

A habit ea? so tak boleh banyak banyak la ea, sebab i ni banyak bad habit yang i memang kalau boleh i taknak langsung ada dalam diri i. haha!

okaylah, ni satu benda yang i nak betul betul ubah a.k.a taknak lah i salu gini. kuat tido and bangun lambat! ha ha ha. tade la kuat tido tapi kalau dah tido tu susah nak bangun n bangun lambat. xsuka tapi tak boleh nak buat pape. tak pasal pasal i marah orang kang. adohh..

sleep like a baby. hehe
so i harap n cuba untuk berubah bangun awal and hidup yang normal. he he

RANDOM
hari ni bangun awal siket dari biasa. yaw

Friday, 26 November 2010

Day 03 - A picture of you and your friends.

asyik update blog tengah pagi buta je. masa yang paling sesuai untuk diri sendiri kot.

--------------------------------------------------------------------------

baiklah, ignore intro tu. layan 30days untuk hari ketiga pulak.

yang ini i nak langgar rules dia okay tak. i taknak letak a picture of my friends and me but i nak letak setiap satu gambar kawan kawan i.maksudnya bukan semua kawan yang sama! he he

(susah nya nak pilih gambar minimum mungkin. kalau pasal kawan ni i tak boleh nak satu je!)

sebelum tu nak cakap. I SAYANG KAWAN KAWAN I. ye i maksudkan. 

kawan dari sekolah. rindu dorang!

kawan universiti, sem satu sampai sekarang.
kawan sekerja part time dulu. <3
kawan sekelas u. jadi bff sejak semester 3. <3 more n more

and bawah ni kawan sekelas masa diploma. seriously dorang semua betul betul kawan sampai bila bila. yelah. biasanya lepas habis skola masing masing tah kemana. tapi dorang. makin rapat. rindu!!

hahaha. banyak la pulak kan. tu pun siap combine lagi. he he. kalau ikotkan hati nak taruk lagi gambar bff dari tadika sampai sekarang.

okay dah enough! :P

RANDOM
masih tercari cari kawan sekolah rendah, Basyira and Amalina. kat mane la dorang sekarang. harap mereka berjaya dunia akhirat.

Thursday, 25 November 2010

♥ Heartless

ini kali pertama kot jawab tag untuk blog ni. and again blog lepas pun ade lagi tag yang i tak jawab. i fikir sambung jawab kat blog ni je nanti. yelah, kalau update kat blog tu pun, orang yang bagi tag tu taleh bace pun. dah private memang lah. hehe.

baiklah, tag ni i pernah jawab tapi bukan kat blogger tapi kat facebook. and pemberi tag jugak orang lain lain. takkan sama pulak kan. -.-

Thanks kat pemberi tag.

Put your music library on shuffle. For each question, press the next button to get your answer. You must write that song title as the answer to the question, no matter how silly it sounds! Most of the time they seem to work though, strangely enough. Ok, go! When you're done, tag 20 people in this note, and make sure to tag the person who sent you this. The answer to #20 is the Title of your notes.






1. If someone says, "Is this okay?" you say
 Tentang Seseorang (Dian Sastro)
- hah! kena lah tuh. tak okay sebab seseorang. haha

2. How would you describe yourself?
My Love (Pixie Lott)
- heh.i love my self kan? kah kah

3. What do you like in a girl?
Stand By Me (Jason Mraz)
- dah macam les-b la pulak kan. untuk bff.please stabd by me. :)

4. How do you feel today?
Storm (Lifehouse)
- memang storm habis. tatao hari ni banyak geram dengan lovebug. tapi takdelah mengamuk bagai gila. merajuk je lebih. haha.!


5. What is your life's purpose?
Sway (Michael  Buble)
- ini dah kenapa. orang tanya purpose kau jawab sway. tampau laju laju kang! takpe, jgn sewel dah lah.

6. What's your motto?
Ayat ayat Cinta (Rossa)
ape ni weh? next! haha

7. What do your friends think of you?
Cry Me Out (Pixie Lott)
- ala c'mon WMP. sporting la dengan i. bagi la yang sesuai siket. xkena lahh..

8. What do you think of your parents?
There Are The Special Times (Celine Dion)
- oww sweet. hell yeah we have a lot of special time together. heart them so much!

9.What do you think about very often?
♥  Dangerously in Love (Beyonce)
- ini dah kes angau neh. kalau ikot maksud tersirat memang dah betul jawapan ni. :p.


10. What is 2+2 ?
Only Hope (Mandy Moore)
- ah. elok sangat la tu. jauh ayam bbq dari api. NEXT!

11. What do you think of your best friend(s)?
Perfect Two (Auburn)
- think positive ya kawan kawan. without you cause you girl complete me as a good friend. he he

12. What do you think of the person you like?
Friend Never Say Goodbye (Elton John)
- nak tukar jawapan ni dengan yang kat atas boleh tak? terbalik lah!

13. What is your life story?
Gravity (Pixie Lott)
- takdelah nak gravity sangat kan. tak nak kawan la dengan WMP ni. tak sporting lagi! -.-

14. What do you want to be when you grow up?
Nothing Compares (Pixie Lott)
- yelah. tade ape nak dibandingkan dengan sape sape. haha!

15. What do you think of when you see the person you like?
Here We Go Again (Pixie Lott)
- here we go again, fall in love. perasan sorang sorang. :D

16. What will you dance to at your wedding?
Broken (Beyonce)
- ini dah kenapa? majlis kawen haku ni woi. jangan nak broken sangat lah kan.

17. What will they play at your funeral?
Mama Do (Pixie Lott)
- failed!

18. What is your biggest fear?
Rangkul Aku (Wani Ardy)
- terbalik dah ni. kalau i takot boleh la rangkul aku. aaaaa...

19. What is your biggest secret?
Bust Your Window (Jazmine Sullivan)
- ops. Sorry yaw. i must admit it help a little bit because i deserve to smile. hah ha!

20. What will you post this as?
Heartless (The Fray)
- tettt :P


♥♥♥TAG 20 ORANG♥♥♥

ape ramai nau ni? ni semua random follower i okay. :)


eh cukup lah tu. macam penat nak random satu satu tuh. haha! and korang tak buat pun takpe. ni nak amik syarat tag je. hehe

RANDOM
perasan tak banyak lagu dari pixie lott. ha ha!

Filem 2 Alam - DDR vs Mushroom

hahaha. malam ni i click situ masuk sana, baca situ close window, open with new link in new tab, blogger, twitter, facebook! and sampai la tiba tiba i bukak i page ni kat facebook.


hahahaha. first time i bukak, i was like, ape neh. apa yang berlaku. kenapa gambar DDR macam tu. kenapa orang semua sebut pasal cendawan. apa yang taleh post. semua i duk pelik.

rupa rupanya!

ni page anti DDR! hahahahaha. kelakar okay. then i start baca satu satu komen, tengok gambar satu satu and bila i rasa macam lama je i duk tengok gambar tu rupanya ada 15++ Fan Photos. wau!!. seriously, selama i duk tekan satu satu gambar tu, i can't stop laughing. hahahaha! what the fuuuu.. semua duk mengutuk okay.ada yang kenakan lah apa semua. adohh!!

tengok la gelagat dorang ni! besarkan gamba tu dengan click gambar. :p




and yang ini memangg superb taleh blah. kelakar doe. tak puas hati betul dah ni. haha

nak tengok lagi banyak gambar macam ni, masuk sini. banyak sangat. gambar cendawan lagi banyak.haha!

memang i duk gelak lagi lah ni. Itulah pasal, i bukan nak mengutuk ataupun memuji, tapi tolong lah kan, orang takkan bercakap kalau benda tu kita tak buat. kalau dah dia tu kemain lagi berlagak macam macam semua tu, tapi hasilnya tade ape memang orang tak suka la kan. haih. DDR oh DDR. i kesian jugak, tapi jangan lah terlalu berlagak macam tu. heboh dah macam ape tah. masuk akhbar sana, masuk akhbar sini. cakap 40 juta semua bagai. ada pulak cerita melayu boleh sampai macam tu. 

tengoklah, apa yang heboh sangat berjutanya?

bukan nak kutuk cerita melayu jugak kat sini. kebenarannya jugak i jarang tengok cerita melayu kat wayang. sebab i mungkin frust. so better i tunggu cd or orang download and kalau orang cakap cite tu best i memang tengok. and cerita melayu yang betul betul i rasa patot dapat 40 juta tu satu satunya movie SEPI. jauh bezanya dari movie lain.

taknak lah cakap banyak.tapi cerita pendek aka cerpen versi video kat bawah ni menarik jugak. haha!

yang ni wajib tonton!!


credit : facebookantiDDR , youtube
RANDOM
tak pasal pasal sebab DDR i sanggup bangun ngadap blog update semua ni. haha!

Day 02- The meaning behind your Blog name.

dah masuk hari kedua pulak kan. haha. semalam dah terlebih excited and buat entri tuh habes huru hara macam nak cepat! he he. banyak yang nak taip dalam entri lepas tapi tak terkata! ni la kalau dah excited lebih kan. he he

okay dah enough! setakat tu je excited nya okay!
meh kita sambung kerja sekolah kedua. 

THE MEANING BEHIND YOUR BLOG NAMA.

nak maksud pulak? hehe. okay serious masa nak create blog ni memang i fikir gila2 apa i nak namakan blog i neh. bukan senang nak bagi kepuasan kat diri sendiri. haha. gila poyo!

baiklah, macam blog lepas yang i dah private walaupun sayang tuh, i dah bagi nama SPEAK MY OWN IMPERFECT MIND.
okaylah tu. fikiran i macam tak betul kan. haha! okay enough. nama blog lepas tu usah dikenang dah diceritakan la ye dok?

so speak my own imperfect mind, after dua tiga empat lima hari i terfikir lah tentang ni!


apa yang i nak maksudkan kat sini (ah, gile skema ayat!), selamanya tercatat di blog i tentang setiap satu hari yang berlaku dalam hidup i. 

ala maksudnya macam, contoh lah ni kan, semalam i menang contest tu, so i postkan kat sini apa yang berlaku and selamanya ape yang i post tu kalau i baca balik nanti dah tua pun, i masih ingat apa yang berlaku masa tu n maybe i dapat rasai perasaan tu lagi, kalau umur panjang. ni contoh. :p

haa, so tulah maksud i punya blog. maybe this blog ade yang perlekehkan, but nevamind, i blogging atas apa yang patot i berblogging. bukan sebab trafik semua bagai. :)

RANDOM
tak sangka jugak dah 2 tahun 3bulan dengan lovebug. thanks darl. lepas apa yang berlaku, harap kita kekal happy macam ni :)

Tuesday, 23 November 2010

The Winner of 'WHY I LOVE MAC'

tak sangka sangat kami pemenang untuk contest Why I Love Mac. Thank You so much!!


hahaha. seriously tak sangka. yelah kalau ingatkan balik masa hari kami jalan jalan ritu, memang saja keluar berjalan jalan after paper kan. kirin la ajak.

then tiba tiba ada event ni n kirin benti situ sambil layan mac book. and i just pusing pusing sambil snap gambar dorang.

tiba tiba ada sorang promoter ni datang kat i ni cakap boleh bergambar kat situ sebab ada contest. Why I Love Mac. i macam malu malu kucing la kan tapi nak. then i ask zizie. nak ke tak. dia orait. ask umai, macam bese la umai. taknak! haha. then i cakap kat promoter tu tunggu kejap sebab i nak tanya lagi sorang, kirin. 


haha,then masa tu i fikir kalau kirin taknak kami taknak lah, tapi kirin excited cakap nak! promoter tu pulak siap cakap lagi kalau nak makeup pun boleh. free jek. makeup untuk bergambar. ikotkan i taknak lah sebab i kureng makeup. tapi zizie n kirin nak dan secara automatiknya i kena makeup sama.

kirin first makeup.
then zizie, senyum sipu sipu.ea?
and i! ape luas nau dahi tu? haha
tempat berpicca
gambar kami dalam proses nak print.
bergamba dengan gambar! haha
sementara tunggu lagi 2 keping gambar siap print. hehe

entri ni ditulis dalam mood excited! haha. so, kalau terlebih sudah tu maafkan daku ya. hehe

RANDOM
jarang bertuah macam ni. tuah kirin ngan zizie kot. i dapat tempias. hehe

Day 01- A recent picture of you and 15 interesting facts about yourself.

dah start dah kerja cuti sem ni kan. tapi memang i banyak perasan ramai gile buat entri 30days neh. dah menarik kan, memang la ramai berminat. just i nak tahu siapalah yang bagi idea n start semua ni dulu. memang cool kot orang yang buat entri 30days ni sampai ramai gile la mencuba. so i nak ucapkan thanks kat tuan empunya and mintak izin nak buat sama. :)

so, lets start!
A recent picture of me yaw.
ni gambar 2 hari lepas kat majlis kawen cousin n cousin i lagi sorang yang snap.
 secara jujurnya i taruk recent picture and secara jujurnya jugak, i xsuka gambar ni sebab macam perasan poyo menyampah muka mintak penyepak gile.tapi dah takde pilihan laen dah. wu wu


15 interesting facts about yourself. 
  1. i suka snoopy sebab comel walaupun i dah tak layak untuk suka benda alah katun katun ataupun sebarang mainan di usia neh.
  2. memandangkan sekarang ni rumah bilik bersepah, i xsuka sepah plus ada busuk busuk. fine, bersepah i boleh terima, tapi kalau dah start ada bau bau tuh, please. jangan buat i mengamuk, sama sama kita menjaga kebersihan okay.
  3. i suka habiskan duit. tapi i jenis tak berduit. :P
  4. sekarang i dah mula suka colourful tapi color pastel. cane eh nak cakap, bukan betul colourful yang terang terang tu la. tak tahu kenape. haaa. lebih kurang warna template blog i ni lah. hehe
  5. i xsuka barang i diguna tanpa i tahu, nak guna just let me noe, i bukan nak marah pun. i lagi marah kalau guna senyap senyap.
  6. i jugak jaga barang i, so tolong la jaga sebagaimana i jaga. boleh kan?
  7. i xsuka balik kampung lama lama, sebab i tahu mesti after 2 weeks or paling kurang pun one week, mesti ada yang bergaduh, then i terasa hati, pastu gado lagi. so, duk jauh macam ni n balik hanya seminggu, boleh buat hubungan makin kuat, makin rindu, makin sayang. bagi i lah.
  8. kalau i marah orang, biasanya i marah kejap je. lepas tu i okay balik n i cuba lupakan apa yang berlaku. its hurting me tapi ape nak buat, takkan nak jadi bodoh bermasam muka dah tua tua neh. kan?
  9. kalau i serabut, i suka sepahkan bilik n biar jek bilik sepah, pastu i kemas balik n serabut i hilang lah! :)
  10. i tak bencikan sesiapa pun walaupun seseorang tu bencikan i. alah kadang kadang i cakap je benci orang tu, tapi i tak maksudkan pun. emosi je lebih. heh
  11. family and friend was most important thing for me. i rasa tanpa dorang takde nya i duduk happy macam ni sekarang :)
  12. i xpernah ada niat nak jatuhkan orang, tapi kadang kadang orang fikir i macam tu. no i am not. huhu. tapi orang still tak percaya. then apa yang i cakap mesti disalah fahami. sedih
  13. boyfriend pun penting bagi i. tapi, if dari dulu i tak start couple, kalau boleh i taknak couple sampai la tiba masanya couple terus kawen. sebabnya? panjang nanti huraiannya,
  14. i xmakan megi. bukan berlagak, tapi tak boleh.
  15. and the last one, dulu i poyo poyo suka cakap I HATE MYSELF. boo me lah kan. and now i realize that loving myself make me more confident to live in life. ♥
 dapat jugak cukup 15, memang dah macam assigmnet fikir diri sendiri love and hate lah kan.semua fact tuh memang betul i sekarang.and ada antara facts tuh yang tade i bgtao sesiapa lagi.ni semua jujur dari hati i luah. he he.

RANDOM
still wonder why i love baby pink.i think i need accept it.

    cara nak biasakan diri update blog setiap hari

    hahahahaha. tak macam panjang pulak kan tajuk kali ni. tak tahu lah kenapa i tertarik sangat dengan benda ni. yelah. dari bukak blogger lepas tu bace blog orang lepas tu pulak close window tanpa kita update pape sampai lima enam hari, teruk lah kan.

    and benda ni i perasan hari tu lagi. adik i lah yang bagitau n die dah start buat. so i rasa macam ada baiknya jugak i buat. he he. adalah jugak benda boleh update kan.

    so, memandangkan i dah kat shah alam and tenet laju dan senang, maka bermula lah kerja kerja update ini mulai esok. yaw.

    Day 01- A recent picture of you and 15 interesting facts about yourself.

    Day 02- The meaning behind your Blog name.

    Day 03- A picture of you and your friends.

    Day 04- A habit that you wish you didn’t have.

    Day 05- A picture of somewhere you’ve been to.

    Day 06- Favorite super hero and why?

    Day 07- A picture of someone/something that has a big impact on you.

    Day 08- Short term goals for this month and why.

    Day 09- Something you’re proud of in the past few days
    .
    Day 10- Songs you listen to when you are Happy, Sad, Bored, Hyped, Mad.

    Day 11- Another picture of you and your friends.

    Day 12- How you found out about Blog and why you made one.

    Day 13- A letter to someone who has hurt you recently.

    Day 14- A picture of you and your family.

    Day 15- Put your iPod on shuffle: First 10 songs that play.

    Day 16- Another picture of yourself.

    Day 17- Someone you would want to switch lives with for one day and why?

    Day 18- Plans/dreams/goals you have.

    Day 19- Nicknames you have; why do you have them?

    Day 20- Someone you see yourself marrying/being with in the future.

    Day 21- A picture of something that makes you happy.

    Day 22- What makes you different from everyone else?

    Day 23- Something you crave for a lot.

    Day 24- A letter to your parents.

    Day 25- What I would find in your bag?

    Day 26- What you think about your friends?

    Day 27- Why are you doing this 30 day challenge?

    Day 28- A picture of you last year and now, how have you changed since then?

    Day 29- In this past month, what have you learned.

    Day 30- Who are you?

    woahh. semangat tuh nak kena habiskan sampai 30 hari. kalau malas jugak tatao lah nak cakap ape.ha ha ha ha ha.

    RANDOM
    soft pink oh soft pink. kenapa i jadi minat soft pink ni?

    Saturday, 20 November 2010

    Korban Hati dan Perasaan

    ini lah sebab i tak suka balik kampung lebih lebih lagi time raya aidiladha. sebab i tak boleh makan daging. i nak balik pun sebab family. bukan sebab raya. and sekarang, kepala i xberhenti berdenyut and sakit sebab bau daging ada kat mana mana. 

    plus, dimana mana kalau makan mesti semua daging. pastu i? nak makan ape jek? kadang kadang rasa macam loser gile.

    yelah, kalau kat mana mana kalau kita tak makan daging. 

    kita cakap "eh, tak boleh makan daging lah"

    mesti orang akan cakap :

    "kesiannya tak boleh makan daging"

    "laaa..orang paling rugi tak makan daging tahu tak"

    "eh? peliknya tak makan daging. tak pernah dengar lagi"

    "alah, makan jelah. buat bodo je."

    "hahahahahaha, daging pun taleh makan"

    tak pun yang paling sedih i dengar orang cakap.

    "patot la sekeping jek, tak makan daging memang lah"

    thats y i rasa kadang kadang i loser gile.bukannya tak bersyukur. cuma orang orang sekeliling mempengaruhi perasaan i. :(

    and buat pengetahuan semua, bukannya i sengaja tak makan daging. bukan main main. bukan ngade ngade. bukan buat buat. tapi TAK BOLEH makan!

    walhal bau pun i tak boleh tahan..macam sekarang. pening.sakit.berdenyut. tu baru bau daging.

    kalau makan?

    habislah satu badan gatal gatal. habeslah besar hidung telinga. masa tu la kalau nak tengok i gemuk sekejap. haha. joke.

    tapi yang pasti berminggu lah nak hilang semua tu.

    okay lah.emosi sedikit. sebab orang fikir i senyum i tak kisah. and tak kan lah i nak buat muka kalau orang cakap macam tu kan.senyap jelah pastu pendam sorang sorang.blog jadi mangsa.

    yang pasti i puas hati dapat balik. baby baik dengan i! yea! sayang baby sayang ara. :)


    RANDOM
    hari ni dengar baby panggil sepupu die 'awok awok'. comel jek. :p

    Saturday, 13 November 2010

    Bukit Broga. cemar tapi AWESOME!

    hari ni seharian tak duduk diam.dari pagi keluar pagi yang biasanya bangun pagi ke pasar pagi. haha. okay banyak pagi pulak kan. lepas pasar pagi pegi amik zizie kat kolej melati. lepas tu makan masakan dila masak sedap. kari ape tah. tak pasal pasal i yang tak suka kari teruss tambah tambah nasik sebab sedap. thehehe

    and ini malam batu dapat belek belek harian metro yang beli pagi tadi. then terbaca satu artikel ni.


    then i teringat yang i ke Broga Hill hari tu. memang betul ada sampah sampah kat atas tu. first sampai tu macam terkejut jugak lah sebab ramai gila orang plus semua tunggu matahari terbit.

    tapi dia punya view. pergh. semat wa cakap lu. xheran lah kalau orang sanggup mendaki setinggi tinggi bukit tu. malah budak budak kecik, orang yang bertongkat pun ada jugak yang naik. memang i salute lah! penat wehhh. bukan rendahh.bukan ada tangga. yang ada bukit tinggi yang curam, pastu tanah berpijak yang ada kalanya licin, pastu dengan rumput dia yang tinggi sama tinggi ngan i. xpasal pasal kaki calar calar. haha.

    time mendaki. jam 0600 am. gelap woo.pastu tak bawak torchlight pulak kan. torchlight by henset la jadinya. :P   
    lihatlah betapa ramai orang yang mendaki sama. macam macam karenah boleh tgk. hehe
     here we are. dah sampai kat puncak Broga hill..!!
    lagi 3.1 km kalau nak sambung mendaki ke Gunung Tok Wan pulak. xsanggup dah eden. ponah aihh.
    time ni lepak sambil hirup udara superb segar gila sambil tengok pemandangan n matahari terbit. Cantik!!
    CANTIK kan.. kan. rasanya xrugi kot pergi berpenah lelah semua bagai neh. :D
    ecece.lovebug i. jangan sesiapa kacau kami. eh? tetiba. haha
     nak tengok view Broga Hill ni pulak? lagi zantek woii..memang patut dan wajib kalau sape sape suka aktiviti lasak then pergi sini. alah. takdelah lasak sangat. tapi okay lah. dari duk buat aktiviti dalam aircond je. kan kan :P

    kalau cakap takk cantik lagii tak tahu lah nak cakap ape. haha
    view dari puncak. boleh tengok orang ramai berpusu pusu naik. kalau rasa taknak bersesak jangan pergi public holiday. habis lah nak naik lambat sampai. haha
    ini part paling mencabar. dia punya curam. memang kalau jatuh tergolek terus sampai bawah. confirm sakit.:P
    okay.ni curam dalam bahaya kalau jatuh tatao la boleh nampak or tak. haih

     tapi lagi skali i nak cakap memang tempat ni superb. Thanks kat kenya sebab bagi idea kumpul semua orang semua. and Thanks jugak kat lovebug i sebab kalau dia cakap tak boleh pergi, or tak nak pergi, memang tak dapat la i nak merasa daki bukit ni. hehe.

    okay gedik kan dia ni?

    ni group awek. hehe. gugurls yang ikot sama. 3 orang jek!?
    ni group pakwe.ramai..and i menyibuk skali sebab lovebug i yang snap pic ni.dia suoh i masuk. haha
    and dengan jasa baik tripod and selftimer dapat lah kami bergambar sama sama n semua adalah terlibat.takde yang takde. :)

    ni semua gara gara i baca akhbar tadi. terus i update pasal Broga Hill. hehe.

    tapi kalau diberi peluang (wah ayat), i memang nak pergi lagi kat sini. Tapi kali ni biar semua cukup lengkap. contoh ;
    1. berpakaian macam orang betul betul nak mendaki.
    2. bawak bekalan air yang cukup
    3. bawak torchlight kalau boleh yang cahaya tuh boleh silau orang. haha. joke!
    4. stamina cukup.sebab balik je dari mendaki ni, 3 hari kot i sakit sakit badan sampai kena mintak jasa baik and khidmat miza urut i gara gara xmampu nak bangun. Thanks miza.
    5. Jangan pergi time semua orang cuti. haha. xsuka sesak!
    tu je kot. benda wajib tuh.

    eh, tertinggal lagi satu. BAWAK bekalan makan jugak sebab dah sampai puncak bukit nanti lapar sebab tenaga banyak habis. hehe

    rumput tu lagi tinggi dari i!?

    RANDOM
    memang tak patut pendaki buang sampah kat puncak tu. betul jugak apa dalam artikel tu. takkan lah bawak botol air berat berat daki bukit boleh, tapi tak boleh bawak turun botol yang ringan takde air tu sebab dah habis minum. haih





    Thursday, 11 November 2010

    Life is Wonderful

     

    It takes a crane to build a crane
    It takes two floors to make a storie
    It takes an egg to make a hen
    It takes a hen to make an egg
    There is no end to what I'm saying
    It takes a thought to make a word
    And it takes some words to make an action
    And it takes some work to make it work
    It takes some good to make it hurt
    It takes some bad for satisfaction

    Ah la la la la la la life is wonderful
    Ah la la la la la la life goes full circle
    Ah la la la la life is wonderful
    Ah la la la la la

    It takes a night to make it done
    And it takes a day to make you young brother
    And it takes some old to make you young
    It takes some cold to know the sun
    It takes the one to have the other

    And it takes no time to fall in love
    But it takes you years to know what love is
    And it takes some fears to make you trust
    It takes those tears to make it rust
    It takes the dust to have it polished

    Ah la la la la la la life is wonderful
    Ah la la la la la la life goes full circle
    Ah la la la la la la life is wonderful
    Ah la la la la

    It takes some silence to make sound
    And it takes a lost before you found it

    And it takes a road to go nowhere
    It takes a toll to show you care
    It takes a hole to see a mountain

    Ah la la la la la life is wonderful
    Ah la la la la la life goes full circle
    Ah la la la la la la life is wonderful
    Ah la la la la la life is meaningful
    Ah la la la la la la life is wonderful
    Ah la la la la la life is meaningful
    Ah la la la la la la life is full of
    Ah la la la la la life is so full of love
    Ah la la la la la life is wonderful
    Ah la la la la la la life is meaningful
    Ah la la la la la life is full of
    Ah la la la la la life is so full of love 
    RANDOM 
    Yes, life is wonderful if u thankful

    another story

    Related Posts with Thumbnails