Sunday, 26 December 2010

Want You In My Life

This song is for my beloved one. Muhammad Mustaqim Noor Azmi


lagu ni untuk u. i tak tahu macam mana lagi nak cakap i sayang u.


and poem ni jugak i tujukan kat u.setiap patah perkataan tu untuk u.

We share a special bond,
our hearts connect as one,
I'm the sky,
your the sun,

as our minds entwine,
and our love grows stronger as the days pass by,
i ask my self this question,
how did it become so strong after one little hi,

now I'm under a spell,
and i love you in every way,
there nothing you could do,
to ever chase me away,

i don't care about your past,
i care about the present,
sharing our lives,
saving each special moment,

i know sometimes we fight,
but i can't stay mad at you,
i can't say that i hate you and stick to it,
even if i wanted to,

something about you,
it's gets me stuck like glue,
the only thing i dream,
is being together with you,

your words stay in my mind,
my soul glows bright,
the flame that burns in my heart,
brightens up the night,

the devil doesn't seem to exist,
god is the only one i see,
the only thing i think,
if he must really love me,

for each birthday i blow out a candle,
i will wish to stay with you,
i won't ever change my wish,
even if you want me too,

each night that i lay my head down,
I'll thank god for giving me love,
I'll tell him i love him,
for given me a gift sent from up above,

I'm not saying i like you,
I'm saying something true,
i am saying i care,
and that i really love you,

if you decide to go,
i will keep you in my heart,
hoping you do good in life,
and never fall apart,

I'm sorry when i hurt you,
or if i ever lower your spirit,
no matter what remember,
i never want to split,

in my heart,
i want you there,
i want you to love me,
i want you to care,

i care if you mess up,
every one messes up it's true,
but nothing can change,
the fact that i love you,

i know this seems impossible,
or maybe a bit of a shock,
it might wake up you,
like if you were asleep and just got hit by a rock,

i know this might sound crazy,
maybe weird or not cool,
but i can't hold in my love no more,
cause when i do it seems as if I'm drown in a pool,

i know you knew i loved you,
but not as much,
i may have said allot,
or 8 and of 10 and such,

but now i love you more then life,
i love you more then a foot ball Field,
and I'll tell you something,
my love won't yield,

i love you more then any one could,
i love you more then family,
i love you more then softball,
i probably love you.. more then i should,

i know I'll hurt if you leave,
but I'll remember the good moments we shared,
i remember every time i felt down,
when you proved to me you cared,

the way your soul shines,
and your heart attracts mine,
I'll remember the good,
that came with every bad time,

But i don't want you to good,
and I'll try and stop you if you decide to,
and if can't change your mind,
I'll say remember I'll always love you,

but right now everything is fine,
our hearts our fighting for love,
even if yours isn't,
mine wants my sign from above,

i just want you to know,
that i love you so,
and i never in my life,
ever want you to go,

even if i say it,
remember it's a lie,
cause deep down i know,
if you were to leave I'd cry,

so my love,
my angel too,
as i end this poem,
the message is..... i love you...............

by : Denysia Chapman-Madden 

 just nak u tahu. I SAYANG YOU.

RANDOM
yang lain tak payah la nak tokok tambah. buat makin teruk je. biar kami je setelkan kes tu. sekarang benda tak betul pun jadi betul. tak payah nak cucuk cucuk. okay

RANDOMextra
skali skala jiwang kat sini. ape salahnya.

Saturday, 25 December 2010

Day 11 - Another picture of you and your friends.

kalau sebut pasal kawan, mesti kalah. tak tahu kenapa. mungkin dorang sebahagian hidup kot. and tanpa kawan mesti aku tak boleh duduk sampai macam ni. Gembira. :)

Another Picture of My Friends and I.

Part Kawan, mesti lebih. hari tu dah taruk banyak gamba. takpe. kali ni taruk lagi. :D


kan dah tak pasal pasal rindu dorang semua. ada lagi kawan kawan lain tapi takde gambar. ni pun menyelam masuk album lama. haha! okay RINDU PRINT TECHNOCRATS, RINDU BFF. huaaa
..lupe nak cakap. malas nak taruk caption. heee
RANDOM
kawan mengembirakan saya. so semua jadi kawan jelah. boleh?

Sunday, 19 December 2010

Day 10 - Songs you listen to when you are Happy, Sad, Bored, Hyped, Mad.

macam tade feel je nak update pasal lagu time petang hujung minggu macam ni. macam tak kena pulak dengan hari dan waktu.

tidak mengapa lah. kita teruskan, okay.

Songs you listen to when you are Happy, Sad, Bored, Hyped, Mad.

kalau dah sebut lagu bersulamkan perasaan ni nampaknya kena la berlakon jadi setiap perasaan tu.yelah, nak tahu lagu macam mana yang dengar kan? :P

HAPPY

Ob-La-Di, Ob-La-Da...The Beatles
Bust Your Window.....Jazmine Sullizan
OAH........................Alexander Rybak

SAD
Heartless......................The Fray
You Know I'm No Good....Amy Winehouse
Hey Jude.......................The Beatles
Creep............................Radiohead
  
BORED
Perfect Two...........Auburn
Stand By me..........Ben E.King
Life Is Wonderful....Jason Mraz
Closer...................Travis
  
HYPED
Sway...............Michael Buble
Mama Do.........Pixie Lot
Love Machine....Arctic Monkeys
 
MAD
Storm......................Lifehouse
Broken Hearted Girl...Beyonce
Speechless...............Lady Gaga
I'm So Tired..............The Beatles

lagu lagu tu memang random habis. and tatao la nak cakap yang mana dengar time marah sedih bosan semua bagai tu. sebab i dengar je  semua yang ada dalam favourite list. haha! 

tapi kalau ikotkan yang bosan tu biasanya semua lagu dengar time bosan. yelah, time bosan tu kalau dgr lagu sedih sedih jadi sedih, kalau lagu hyped kang tak pasal pasal duk melalak kuat kemain lagi sambil joget tah. haha!

tapi lagi satu kan. nak tambah list lagi satu untuk diri sendiri. hahaha! list untuk ni :

LOVE
The Bakery - Arctic Monkeys
Quando, Quando, Quando - Michael Buble
Dangerously In Love - Beyonce
One In A Million - Ne-Yo
Miss You Love - Maria Mena

hahaha! yang ni memang list lagu time i terkenangkan si dia. rindu nii. :P 

nak gembira macam ni selalu boleh?

RANDOM
perut buat hal sebab makan pedas. sob sob

Sembunyikan Diri Sekejap

dah lama tak update blog. 

SEBAB?

menyampah dengan seseorang.

//ohh. menyampah dengan seseorang tapi terus tak update blog ea?

takpe. lepas ni sambung update, sambung blogwalking. kan.

gambar asal header.
ohh. dah taruk header. okay lah tu untuk sementara. malas nak edit macam macam. tade idea. photoshop slow. malas nak tunggu.banyak pulak alasan.
RANDOM
masalah satu ni datang lagi, ish ish ish.

Monday, 13 December 2010

Closer


I've had enough
Of this parade
I'm thinking of
The words to say
We open up
Unfinished parts
Broken up
It's so mellow

And when I see you then i know it will be next to me
And when I need you then I know you will be there with me
I'll never leave you

Just need to get closer, closer
Lean on me now
Lean on me now
Closer, closer
Lean on me now
Lean on me now

Keep waking up (waking up)
Without you here (without you here)
Another day (another day)
Another year (another year)
I seek the truth (seek the truth)
We set apart (we set apart)
Second base
A second chance (a second chance)

And when I see you then i know it will be next to me
And when I need you then I know you will be there with me
I'll never leave you

Just need to get closer, closer
Lean on me now
Lean on me now
Closer, closer
Lean on me now
Lean on me now
Lean on me now

And when I see you then i know it will be next to me
And when I need you then I know you will be there with me
I'll never leave you

Just need to get closer, closer
Lean on me now
Lean on me now
Closer, closer
Lean on me now
Lean on me now
Lean on me now

Closer, closer
Closer, closer

RANDOM
Thank you someone.

Zarith Rawks

hari yang tak disangka sangka, tadi i bangun tido macam biasa on facebook, then ada orang invite i masuk dalam satu group ni. kalau ikotkan i jarang nak join mana mana group ni. and i bukak page group tu.

and the group tu adalah group Zarith Rawks! 

and members in this group semuanya nama Zarith! Amazing doe. haha. okay. excited lebih pulak!

takdelah. i bukan ape. dari dulu sampai sekarang. kalau sape sape je tanya nama i mesti orang akan pelik dengar nama Zarith tu.biasanya orang akan respon macam ni ;

'eh, macam nama lelaki pulak'.

'susah sangat nak sebut nama tu, nak panggil ape ni?'

' tak pernah dengar pun nama macam ni'

haa. lebih kurang macam tu la kebanyakannya. sob sob. sampaikan pernah dulu masa tingkatan 1 i tak bagi orang panggil nama Zarith sebab takot dorang susah nak sebut.

Tapi sekarang tidak lagi! sejak i masuk u neh, i makin bertambah bangga dengan nama ni. sebab unik and jarang sangat nak jumpa nama sama. maksudnya macam satu kelas ke, ape ke kan.

tengok! macam macam nama Zarith ade! hehe


and hari ni, tiba tiba ada pulak group ni kan! haha! Thanks yaw kat orang yang invite and create group ni. sekurang kurangnya sekarang i dah tahu ramai nama macam i and i tak keseorangan. mana lah tahu nanti kami boleh jumpa ramai ramai eratkan silaturrahim kan. hehe

kalau jumpa semua nanti lah kan. agak agak nak panggil ape kat semua orang tu. Zarith satu? Zarith dua? Zarith tinggi? Zarith comel? Zarith hensem? Zarith Terengganu? hahahaha! yelah! semua orang kan nama Zarith! 

haa. sape sape yang nama Zarith tu jomlah join group ni! hehe

RANDOM
excited dengan group ni okay. thehe

Sunday, 12 December 2010

Review - The Blind Side (2009)

perlu ke nak review pasal movie yang dah lepas setahun ni? tak macam dah lama sangat kan? hehe.

its okay. tetiba i nak share pasal movie ni sebab i baru je habis tengok movie ni. and kenapa i beria sangat nak share pasal movie ni?
sebab...

it based on a true story !!

baiklah, movie ni sebenarnya berasaskan dari buku 2006, The Blind Side : Evolution of A Game oleh Michael Lewis dan diarahkan oleh John Lee Hancock.

Ia mengisahkan seorang pemuda yang gagah perkasa ni, Michael Oher yang homeless. selama 17 tahun dia duk pindah randah dengan setiap rumah yang lain lain family. bayangkan. huii. dia tak duduk lama dengan setiap family angkat tuh sebab dia jenis duduk kejap pastu hilang melarikan diri lah sebab taknak nyusahkan orang. kot. hehe


sampai lah satu malam ni dia jalan sorang sorang dalam cuaca yang sejuk habis, then ibu kepada satu family ni nampak dia and tegur mana dia nak pergi. tak tahan malam malam nak g gym tuh. sebab katanya kat situ warm. sedih pulak dengar ye dok? pastu ibu tu ajak pergi tumpang rumah dorang.

ibu ni, Leigh Anne Tuohy (Sandra Bullock berlakon) memang baik habis. dah lah kaya, baik budi pekerti, penuh sifat keibuan, bertolak ansur, penyabar dan memang takde yang negatif lah. paling best dia tegas comel jek. haha.


Then ibu ni kasihan kan Michael Oher ni sebab, bayangkan dengan takde rumah tak tahu nak tido mana, baju pakai memang sehelai sepinggan jek and ada satu lagi pakaian mayb persalinan kedua yang dia bawak dalam plastik bag jek! bayangkan kalau kita macam tu. memang tak lah kan. and sejak dari tu ibu dia ni asuh dia macam anak sendiri. well tahu sendiri la kan kalau dah orang kaya, mesti ada kelab wanita ape semua tu kan. and kawan kawan ibu dia macam menyindir dia adopt Michael Oher ni, tapi die lek jek. susah nak jumpa doe wanita kaya macam tu skang. pergh.

Lepas duduk dengan Michael Oher ni, si ibu macam yakin pemuda ni ada bakat terpendam dalam sukan ragbi. sejak dari tu lah ibu dia habis habisan bantu dia sampai sanggup bagi tunjuk ajar kat pengadil untuk pastikan Michael Oher ni berjaya.







Macam macam yang dorang hadapi.and kalau ikotkan i nak tulis setiap jalan cerita tu biar sampai habis sebab jalan cerita dia sangat menarik minat i! memang best sangat. hehe

So, sape sape yang belom tengok tu. cepat cepat la downnload. memang tak rugi. serious.!

and gambar bawah ni merupakan pemuda dan family sebenar yang melalui pahit manis duka luka sakit gelak ketawa hidup mereka.

ooo.ni rupanya mereka kan. :)
dari kiri ; papa, mama, pemuda itu, adik perempuan, adik lelaki.
kejayaan yang dia dapat. wau!
keluarga bahagia doe :)
papa and mama kesayangannya. hehe
aaa. tu jelah nak share. tapi rasa nak tengok movie ni untuk kali kedua. he he
RANDOM
kalau lah i kaya, i nak jadi macam ibu tu. tolong orang yang susah!

Day 09 - Something you’re proud of in the past few days

semalam tak update pun 30days punya entri ni. sebab.. bosan nak ngadap laptop.. huaa..

sekarang ni bangun tidoo hadap laptop. benti kejap g mandi. ngadap lagi. pastu pegi makan. pastu balik makan ngadap lagi. sampai lah dah ngantok. tido. esok? sama lah ape yang duk buat tu. bosan gile sangat sangat. haha!

so malam ni sambung. sebab dah janji dengan diri sendiri kena siapkan entri 30days ni mengikut hari sebetulnya walaupun dah melanggar janji. okay banyak merepek. 

Something you're proud of in past few days.

wah wah kemain menyala lagi kaler ni. haha. xpernah guna kot. haha!

okay sambung pada task tu. hmm. kalau ikotkan keadaan sekarang ni of coz la i proud of my convo kan. tapi memandangkan pasal convo tuh dah penat nak cakap. i sharekan pasal bangga yang lain lah. hehe

baiklah. dua hari lepas, kalau tak silap. i call umi i. cakap pasal result semua bagai tu. lepas cakap bergelak, serius, sedih, marah marah geram, gurau gurau dengan die and dah habis borak pastu letak tepon, i berbaring sambil berfikir. i bangga dapat ibu macam dia. hehe.
yelah, kami memang banyak gado gado manja dulu dulu time darah muda masih hot hot gitu, biasalah tu kan. and sekarang, i dapat borak bermanja bergurau dengan umi i tanpa i ada gado gado semua bagai tu.. salah satu sebab i bangga dia sebab dia fikir ikot apa yang berlaku. and dia takde nak fikir negatif tentang sesuatu or seseorang. dia terima apa yang terjadi. i slow talk dengan dia pun dia terima n betulkan mana salah i. dia mendengar! dia memujuk! dia marah mana yang tak elok! dia nasihat mana perlu nasihat! thanks umi. and yes, i tahu perangai i semua tak elok. i tahu dia tahu. and dia nasihatkan i. dia marah i mana yang tak elok tu. and i mendengar. terima kasih. and i bangga jugak. sebab family i terima baik boyfriend i.memang lah bercinta, tapi uuntuk umur sekarang, perlu ke cinta main main? kan. bukan nye gedik nak tunjuk bf i kat dorang. just nak dorang kenal dengan siapa i kat sini, dengan siapa i salu mintak tolong, dengan siapa susah senang i kat sini.. tu jek. and again. terima kasih umi. ini lah yang i banggakan sebenarnya.


alah. semua orang bangga dengan ibu masing masing kan. hehe. its okay. i just kongsi i punye. :)

wah panjang lah pulak. hehe.ini bangga dengan ikhlas hati.bukan bangga riak. tiba tiba rasa macam hati berbunga bunga pulak time taip entri ni. ha ha ha!


RANDOM
rasa macam nak makan salad lah!

Saturday, 11 December 2010

Tag dari Zatil

Adakah anda rasa anda hot?
nope. i pemalu cukopp :)

Update wallpaper anda guna sekarang.
 
 
Cerita pasal gamba ni.
ni gambar baby aqi and cukuplah sekadar i nak cakap i rindu die. boleh? :)

Kali terakhir makan pizza.
alah. hari tu lah. yang abang pizza datang hantar depan pintu. mar belanja and makan dengan fana ngan miza. hehe

Lagu terakhir anda dengar.
lagu perfect two by auburn. dengar masa nak amik tag ni tadi kat blog zatil. :P

Apa yang anda buat selain dari selesaikan tag ini?
layan facebook je kot. bosan doe malam ni.

Selain nama sendiri,anda dipanggil dengan nama apa?
along, sulong, meklong and mek! haha

Tag lagi lima orang.

Siapa orang nombor 1 dengan anda.
dia satu batch dengan i time diploma. blog die best. :)

Katakan sesuatu pada orang nombor 5.
takpekan i tag u. tatao nak random sape lagi. hehe

Nombor 3 ada hubungan dengan siapa.
aaa? tatao lah. hehe. u ade hubungan dengan sape? :)

Bagaimana pula dengan nombor 2?
ira. along tag ira lagi. hehe

Kau kata cinta pada orang nombor 4?
err. alamak.. tak pernahh jumpa pun. hehe. cinta tak? haha

Berikan 4 fakta yang anda tahu tentang orang yang anda tag.
 
fakta yaw?
satu.orang satu dan dua kawan sekelas, orang tiga empat lima, kawan blogger. heh
dua.dorang semua perempuan. jarang ada boi. follower i tak ramai. hehe
tiga.dorang semua cantik cantik. semua gojes. 
empat.dorang tidak sombong! :)

okay lah tu kan. dah lama kena tag tapi terlupa nak buat. and tadi teringat terus taip. hehe.

RANDOM
dah pukul 2 pagi rupenye ea?

Day 08 - Short term goals for this month and why

masuk hari kelapan kununnya ni, memang best. sebab ditanya short term goals untuk bulan ni. and kenapa. woahh. tapi kalau nak tukar bulan ni jadi bulan depan boleh tak. sebab benda ni jek yang i nak sekarang. hehe

Short term goals for this month

apa yang i nak untuk masa terdekat ni satu jek. eh tak. banyak. tapi memandangkan duit tak banyak untuk banyak, satu jelah yang dikejar. sob sob. i nak sangat sangat benda ni. penting sangat untuk pembelajaran. benda ni tu benda bawah ni lah! hehe.


haa. i nak ini. tapi tapi tapi kan. mana nak cari duit?? huaaa!!!

and why benda ni? bukan benda lain?

sebab.....

benda ni sangat penting memandangkan i amik minor photography. rasa menyesal jugak amik photo sebab menyampah tengok ramai orang sekarang sedang berlagak bawak dslr ke hulu kehilir macam nak tunjuk kau lah boleh beli, pastu duk kutuk camera orang mentang mentang dia ada dslr.

kalau i amik video pun.okay jugak. rasanya benda tu takdelah semua orang pandai kot. haih.

takpelah. tapi memang benda ni i nak sangat sangat. susah wooo tade dslr tapi amik photography. ikhlas i perlukan ni untuk belajar. bukannya untuk berlagak tunjuk kat orang pastu kutuk camera orang tu.

err. ade sape sape nak bg hadiah tak? ha ha ha ha ha!

mimpi sajalah kan. sob sob.

RANDOM
duit camera dengan kawan hari tu tak bagi lagi. haih. mentang mentang kita senyap die pun senyap jugak lah.

Friday, 10 December 2010

cerita tentang convo

dah seminggu benda ni tapi baru nak bercerita kat sini kan. haha. ingat dah malas nak update tentang convo tapi mana mungkin. siap terlebih excited nak blog sebab result dah keluar, dan secara rasminya i pemegang diploma. hehe.

ya ya, i tao. setakat diploma je kan. its okay. biarlah sebab benda ni kebanggaan diri sendiri kan. :P

sebelum beratur ke dewan. hehe.
kejayaan i dikongsi dengan lovebug i lah! kejayaan bersama tapi dia lagi hebat. hua
dengan bff i. lagi sorang takde sebab dia nama start huruf A. so die kat depan. hehe
separuh pelajar perempuan kelas i. sangat tak puas hati tak dapat bergambar dengan satu kelas. sob sob
lepas istiadat semua ikut haluan masing masing. ni jek sempat jumpa.huhu
umi and we. and adik bongsu i. hehe
bersama cousin i yang sporting habis! :)
and he-ya. this is my family yaw. sayang dorang muah muah! hehe
masa ni dah nak balik. family lovebug dah balik. frust tak dapat jumpa. sob sob!
 i taruk gambar je sebab nak bercerita al maklum lah.cerita dah basi. kenangan je ade. hehe

nasib baik dapat sempat amik gambar family. suka gambar ni! xsabau nak tunjuk kat umi. hehe
yang ni pun sibuk nak taruk. hahaha!
 tapi kan dalam banyak banyak gambar. i paling frust gambar bawah ni!

teruk kan! failed lah i. failed! habis gambar konvo i. hahahaha. i pegi duk gelak atas tu. sebabnya?

i segan sebab i orang last dalam batch tu and merangkap orang last jugak untuk sidang pagi tu! semua duk tepuk. segan okay segan. semua gembira dah habis kan. hahahaha.

so jadi la gambar macam tu. sob sob. takpe. harap harap degree nanti i bukan orang last untuk sidang tu. he he he.

RANDOM
lepas ni nak kumpul snoopy banyak banyak. nak snoopy nak snoopy nak snoopy!

Day 07 - A picture of someone/something that has a big impact on you.

again layankan 30days ni. sape suoh banyak tertinggal kan. haha. so, sambil sambil duk tengok result yang akhirnya dapat jugak tgk, sambil cari movie best untuk download, sambil main game cityville kat facebook, sambil ni jugak sambung blogging. hehe.

A picture of someone/something that has a big impact on you.
and kalau pasal picture ni kan. memang selalu lah i kena korek korek folder folder gambar untuk cari gambar yang seuai dengan entri tu kan.

tapi untuk kali ni, gambar ni hanya kat desktop! and nilah gambar yang bg big impact kat i tuh! hehe


inilah hari dimana i ingat sampai bila bila. i terima diploma. hehe. tapi sayang. i gelak sgt. sbb gelak? next entri nanti update pasal convo. hehe

RANDOM
result agak okay lah jika dibandingkan dgn result semester 1 diploma. :)

Thursday, 9 December 2010

Day 06 - Favorite super hero and why?

dari tadi lagi i duk belek belek macam mana cara nak besarkan gambar ikut kita punya post entri neh. kirenya macam nak entri nampak cantik dengan gambar yang sama besar tanpa perlu edit satu satu tiap kali post entri. tapi tak jumpa! penat badan duk ngadap dengan kusyuknya! haha.

tapi takpe. yang tu tolak tepi dulu. result pun tolak tepi dulu. meh sambung kerja sekolah ni. haha

Favourite super hero and why?

ini yang taleh blah ni. sebab i tak tahu favourite super hero i sape. hehe. okay tak kalau i cakap Kluang Man? hahahahahahaha!

 woo. see my super hero. cayalah. gagah perkasa u. haha. and why i choose Kluang Man ni? sebab cite ni la i tgk time kecik kecik. tapi tatao la skang ada lagi ke tak. haha


RANDOM
superhero i hanyalah wan nor bin wan musa. my dad . :)

result UiTM

hari ni semua duk sibuk dengan result uitm keluar. facebook, blog, twitter. semua cakap pasal result. last i risau pasal result time diploma dulu. cuak doe. last last result diploma tu mngecewakan. selepas duk refresh berpuluh kali. haha

then hari ni, again, cuak dengan result. seperti biasa jugak lah kalau dah heboh, nak bukak student portal pun slow nak mampos. haha. service unavailable lah apa lah. macam macam.

tapi petang ni pulak i cuba lagi. pelik! laju je student portal. tup tup keluar gini.






tengok lah kat student menu. nak check result takde, mini transkrip pun takde! hahahaha. tengahari tadi i bukak mini transkrip ada je lagi. adohh.

ni first time kot i dapat gini. ntah ntah ni first time jugak uitm jadi macam ni. haha











 then i click home, ini pulak yang keluar.
 

hahahaha. okay fine. baik i tunggu email je dari dorang. cuma lambat siket lah. diploma dulu i dapat tgk melalui email jugak. haha.

uitm pun satu. dah kata 10hb result keluar kenapa tiba tiba hari ni dah keluar pulak tapi tak semua orang sempat tgk. lucky ea yang dapat tgk tuh.  :P

RANDOM
layan blog jelah dulu. :)

Wednesday, 8 December 2010

Song from a secret garden


first time dengar Alexander Rybak mainkan violin tu, i was like 'OMG! i nak dengar dengar n dengar lagi!'



and sekarang i sedang dengar semua lagu dia. AWESOME!

RANDOM
teringin nak dengar lovebug mainkan gitar pulak. :P

Monday, 6 December 2010

Day 05 - A picture of somewhere you’ve been to.

kesian kan. patutnya ni dah masuk day ke berapa dah. tapi stop blogging jap hari tu n ni baru sambung balik, memang lambat lah kan. he he he. tapi takpe. insyaallah i backup balik buat entry banyak banyak. harap tade keje dah kan. he he.

so,

A picture of somewhere you've been?

gamba ni masa dekat pantai kat kemaman. masa tu pergi umah abang i lepas diploma dah habis. seriously, time ni i rasa segala beban takde. lepas semua beban. he he

sebab i letak gamba ni? sebab i gembira kat sini. and i suka pantai. hehe

RANDOM
pantai kat area klang tak secantik kat pantai timur. hehe

Special Thanks

finally, dapat jugak i update blogger selepas beristirehat beberapa hari. yelah, sibuk dengan convo yang macam i sorang je convo tu. haha. sibuk luang masa dengan kawan kawan, family semua. semua sibuk.

and untuk entry ni dan sebelum i teruskan update entry lain, i nak ucap TERIMA KASIH tak terhingga kat semua orang sekeliling i yang terlibat sepanjang convo i ni.

First, i nak ucapkan Terima Kasih kat We and Umi serta adik adik yang akhirnya datang jugak kat convo i walaupun macam macam rintangan berlaku. yelah, dengan umi le. Sorry umi, pasal along mengamuk nak baju ari tu. hehe. malu teringat hari tu last last mintak ngan umi jugak. he he he.
and thanks kat family mak sedara i ni. iaitu family cik long and family cik za sebab bagi layanan yang terbaik untuk family i datang sini. hinggakan i rase bersalah pulak takot susahkan dorang. But, Thank you so much. i sangat sangat hargai and sangat excited. sampaikan tak nyempat i nak ucapkan Terima kasih kat dorang. hehe. Thanks!! i maksudkan ni tao. and Thanks jugak kat abang daud for dinner. Sorry tak bawak pape pun g rumah. huhu. tapi anak dia sangat hensem n comel. geram!


and the last one. Ribuan terima kasih kat sulong a.k.a Joe, my cousin sebab jadi guide family i kehulu kehilir. memang jasa dia ni tak terbalas. Thanks sangat sangat. tanpa dia mesti kami banyak sesat. hehe.


so di kesempatan entry ni jugak i nak mintak maaf kepada semua yang terasa hati ngan i, tersalah faham semua ni. seriously, i tak pernah nak jatuhkan orang. tade niat pun. tu jelah nak cakap. taknak panjang panjang. kang jadi isu. cuma, i betul nak mintak maaf. Sorry kat umi jugak, i tade niat pape yang buruk pun. okay. chill bye.

RANDOM
kalau ikotkan hati i suka face to face kalau benda serius. kalau i buat bodo tu maknanya benda tu i main main kot. tak pun sekadar biasa biasa.

another story

Related Posts with Thumbnails