Tuesday, 23 November 2010

Day 01- A recent picture of you and 15 interesting facts about yourself.

dah start dah kerja cuti sem ni kan. tapi memang i banyak perasan ramai gile buat entri 30days neh. dah menarik kan, memang la ramai berminat. just i nak tahu siapalah yang bagi idea n start semua ni dulu. memang cool kot orang yang buat entri 30days ni sampai ramai gile la mencuba. so i nak ucapkan thanks kat tuan empunya and mintak izin nak buat sama. :)

so, lets start!
A recent picture of me yaw.
ni gambar 2 hari lepas kat majlis kawen cousin n cousin i lagi sorang yang snap.
 secara jujurnya i taruk recent picture and secara jujurnya jugak, i xsuka gambar ni sebab macam perasan poyo menyampah muka mintak penyepak gile.tapi dah takde pilihan laen dah. wu wu


15 interesting facts about yourself. 
  1. i suka snoopy sebab comel walaupun i dah tak layak untuk suka benda alah katun katun ataupun sebarang mainan di usia neh.
  2. memandangkan sekarang ni rumah bilik bersepah, i xsuka sepah plus ada busuk busuk. fine, bersepah i boleh terima, tapi kalau dah start ada bau bau tuh, please. jangan buat i mengamuk, sama sama kita menjaga kebersihan okay.
  3. i suka habiskan duit. tapi i jenis tak berduit. :P
  4. sekarang i dah mula suka colourful tapi color pastel. cane eh nak cakap, bukan betul colourful yang terang terang tu la. tak tahu kenape. haaa. lebih kurang warna template blog i ni lah. hehe
  5. i xsuka barang i diguna tanpa i tahu, nak guna just let me noe, i bukan nak marah pun. i lagi marah kalau guna senyap senyap.
  6. i jugak jaga barang i, so tolong la jaga sebagaimana i jaga. boleh kan?
  7. i xsuka balik kampung lama lama, sebab i tahu mesti after 2 weeks or paling kurang pun one week, mesti ada yang bergaduh, then i terasa hati, pastu gado lagi. so, duk jauh macam ni n balik hanya seminggu, boleh buat hubungan makin kuat, makin rindu, makin sayang. bagi i lah.
  8. kalau i marah orang, biasanya i marah kejap je. lepas tu i okay balik n i cuba lupakan apa yang berlaku. its hurting me tapi ape nak buat, takkan nak jadi bodoh bermasam muka dah tua tua neh. kan?
  9. kalau i serabut, i suka sepahkan bilik n biar jek bilik sepah, pastu i kemas balik n serabut i hilang lah! :)
  10. i tak bencikan sesiapa pun walaupun seseorang tu bencikan i. alah kadang kadang i cakap je benci orang tu, tapi i tak maksudkan pun. emosi je lebih. heh
  11. family and friend was most important thing for me. i rasa tanpa dorang takde nya i duduk happy macam ni sekarang :)
  12. i xpernah ada niat nak jatuhkan orang, tapi kadang kadang orang fikir i macam tu. no i am not. huhu. tapi orang still tak percaya. then apa yang i cakap mesti disalah fahami. sedih
  13. boyfriend pun penting bagi i. tapi, if dari dulu i tak start couple, kalau boleh i taknak couple sampai la tiba masanya couple terus kawen. sebabnya? panjang nanti huraiannya,
  14. i xmakan megi. bukan berlagak, tapi tak boleh.
  15. and the last one, dulu i poyo poyo suka cakap I HATE MYSELF. boo me lah kan. and now i realize that loving myself make me more confident to live in life. ♥
 dapat jugak cukup 15, memang dah macam assigmnet fikir diri sendiri love and hate lah kan.semua fact tuh memang betul i sekarang.and ada antara facts tuh yang tade i bgtao sesiapa lagi.ni semua jujur dari hati i luah. he he.

RANDOM
still wonder why i love baby pink.i think i need accept it.

    2 comments:

    Ayu Candy said...

    hehe nak buat jugak lah =P
    eh fact no 13.. and now u know, why until now.. i dont have any bf. kalau nak boleh. tp tak bersedia. tunggu lah bila betul2 tepat masanya baru i ber-bf. hehe. =)

    zarith said...

    buat lah. hehe

    betol slagi tak couple tak ya la couple. i think couple masa nak kawen lagi best kot. :)

    another story

    Related Posts with Thumbnails