Thursday, 9 September 2010

raya datang lagi!

tatao la kenapa i rasa janggal gile nak update blog ni. macam tak pernah berblog langsung! kenapa ya? i taip i backspace pastu taip lagi pastu backspace pulak. duh! mungkin tak serasi lagi kot dengan blog baru! haha


wadehal! biar jelah. janji ni dah malam raya walaupun i dah beraya awal. ops! haha.


sejak i balik kampung ni asik duk ber'busy' dengan baju kasut semua bagai tu jek yang belom dibeli. pegi wakaf che yeh kelantan, pergh manusia dan umatnya. nak soping pun tak sanggup. ramai gila! last last bandar jerteh ni jugak la i pegi soping raya. okay lah kan, dapat jugak apa yang i nak! haha

ngan ara memang tade keje lain dah. bergamba saje! haha


and tema raya kali ni pulak colour gold! wah. memang gold habis lah kan. tapi lah kan pulak kannnn... umi jahit baju i punye tak gold langsung. langsung tade gold okay! tapi colour purple kuning hijau putih hitam semua ade. bunga bunga besar. ah, mane gold nye? huhu. padahal semua adik adik dapat gold kot.okayy sedih T_T


last last i g pusing pusing bandar jerteh tu. and jumpa satu n baju tu, memang ZANTEK habis(bagi i lah) n kena dengan tema family i kali ni. Tapi kan bila tanya harga die, mak aihhh. tak mampu eden oii. haha.. tapi bila pusing pusing lagi pusing, baju tu jugak berkenan di hati. haha.. nak taknak cuba la paksa mintak encik lovebug belikan. n yeay! dapat! haha. Thanks sayam. :)

semua benda ni i blurkan sebab bukan niat nak menunjuk. tapi just nak share :)


and hari ni kami adik beradik buat buat sibuk kemas apa patot. hehe. semua dah setel, tgal nak tolong umi buat rendang and makan makan lagi siket untuk esok jek. wehuuuu..


wah kakak! rajin nau pasang langsir. haha

kak long nye buat buat rajin jugak. angahnya? tengok jek!
ayahanda duk ajar anak anak kecik main mercun ngan bunga api. ops! hehe. first time baby main bunga api! hehe
tu je kot dulu. nanti update lagi. nak amik kueh raya tapi nantilah. kueh raya semua umi buat. kak long nya? haha. tukang makan jek. teruk! haha.

 
so, sempena Hari Raya ni lah pulak i nak mintak maaf dari hujung rambut ke hujung kaki kat semua umat manusia yang kenal i. Maaf kan i masa i buat salah, i termarah marah, i tergurau lebih lebih semua tuh. untuk semua lah! sebab i tahu ramai yang tegase ngan i tanpa i sedar kan kan? hehe. 0-0 boleh ea?


RANDOM : kena cepat cepat update blog ni sebab abang ngade ngade sibuk nak broadband.benci benci. haha

RANDOMextra : nak cepat jugak sebab nak g siap siap kununnye final touch raya. haha

1 comments:

Ayu Candy said...

Raya Along Rayaaaa! =P

another story

Related Posts with Thumbnails