Tuesday, 23 November 2010

The Winner of 'WHY I LOVE MAC'

tak sangka sangat kami pemenang untuk contest Why I Love Mac. Thank You so much!!


hahaha. seriously tak sangka. yelah kalau ingatkan balik masa hari kami jalan jalan ritu, memang saja keluar berjalan jalan after paper kan. kirin la ajak.

then tiba tiba ada event ni n kirin benti situ sambil layan mac book. and i just pusing pusing sambil snap gambar dorang.

tiba tiba ada sorang promoter ni datang kat i ni cakap boleh bergambar kat situ sebab ada contest. Why I Love Mac. i macam malu malu kucing la kan tapi nak. then i ask zizie. nak ke tak. dia orait. ask umai, macam bese la umai. taknak! haha. then i cakap kat promoter tu tunggu kejap sebab i nak tanya lagi sorang, kirin. 


haha,then masa tu i fikir kalau kirin taknak kami taknak lah, tapi kirin excited cakap nak! promoter tu pulak siap cakap lagi kalau nak makeup pun boleh. free jek. makeup untuk bergambar. ikotkan i taknak lah sebab i kureng makeup. tapi zizie n kirin nak dan secara automatiknya i kena makeup sama.

kirin first makeup.
then zizie, senyum sipu sipu.ea?
and i! ape luas nau dahi tu? haha
tempat berpicca
gambar kami dalam proses nak print.
bergamba dengan gambar! haha
sementara tunggu lagi 2 keping gambar siap print. hehe

entri ni ditulis dalam mood excited! haha. so, kalau terlebih sudah tu maafkan daku ya. hehe

RANDOM
jarang bertuah macam ni. tuah kirin ngan zizie kot. i dapat tempias. hehe

6 comments:

AnAk dEneSor said...

wahh..bertuah lerw kowank..hahah..
glamor gitu..hihi

nyna said...

wah
tahniah!
lgpun gmbr korang tu mmg cantik :)

pat!hing said...

nok ugop zarith !!!
dapat mac ke ??

nak satuuu ! :)

zarith said...

anak denesor.
// tuah yang tak disangka kot. hehe

nyna
// thanks.he he he

pathing
// dapat ipod nano je. satu je pun dapat. hee. tapi takpelah. hehe

hans said...

dapat Ipod Nano?
best tu

P/S : Blog Pilihan Malaysia 2010 - Jom Senaraikan Blog Pilihan Anda

zarith said...

satu je dapat. kongsi 3 okay la kan. :)

another story

Related Posts with Thumbnails