Thursday, 25 November 2010

Filem 2 Alam - DDR vs Mushroom

hahaha. malam ni i click situ masuk sana, baca situ close window, open with new link in new tab, blogger, twitter, facebook! and sampai la tiba tiba i bukak i page ni kat facebook.


hahahaha. first time i bukak, i was like, ape neh. apa yang berlaku. kenapa gambar DDR macam tu. kenapa orang semua sebut pasal cendawan. apa yang taleh post. semua i duk pelik.

rupa rupanya!

ni page anti DDR! hahahahaha. kelakar okay. then i start baca satu satu komen, tengok gambar satu satu and bila i rasa macam lama je i duk tengok gambar tu rupanya ada 15++ Fan Photos. wau!!. seriously, selama i duk tekan satu satu gambar tu, i can't stop laughing. hahahaha! what the fuuuu.. semua duk mengutuk okay.ada yang kenakan lah apa semua. adohh!!

tengok la gelagat dorang ni! besarkan gamba tu dengan click gambar. :p




and yang ini memangg superb taleh blah. kelakar doe. tak puas hati betul dah ni. haha

nak tengok lagi banyak gambar macam ni, masuk sini. banyak sangat. gambar cendawan lagi banyak.haha!

memang i duk gelak lagi lah ni. Itulah pasal, i bukan nak mengutuk ataupun memuji, tapi tolong lah kan, orang takkan bercakap kalau benda tu kita tak buat. kalau dah dia tu kemain lagi berlagak macam macam semua tu, tapi hasilnya tade ape memang orang tak suka la kan. haih. DDR oh DDR. i kesian jugak, tapi jangan lah terlalu berlagak macam tu. heboh dah macam ape tah. masuk akhbar sana, masuk akhbar sini. cakap 40 juta semua bagai. ada pulak cerita melayu boleh sampai macam tu. 

tengoklah, apa yang heboh sangat berjutanya?

bukan nak kutuk cerita melayu jugak kat sini. kebenarannya jugak i jarang tengok cerita melayu kat wayang. sebab i mungkin frust. so better i tunggu cd or orang download and kalau orang cakap cite tu best i memang tengok. and cerita melayu yang betul betul i rasa patot dapat 40 juta tu satu satunya movie SEPI. jauh bezanya dari movie lain.

taknak lah cakap banyak.tapi cerita pendek aka cerpen versi video kat bawah ni menarik jugak. haha!

yang ni wajib tonton!!


credit : facebookantiDDR , youtube
RANDOM
tak pasal pasal sebab DDR i sanggup bangun ngadap blog update semua ni. haha!

5 comments:

Encik Luncai said...

respect dR rozmey antara anak melayu yang berjaya. Niat nak buat filem tu amat bagus tapi letakkan sasaran yang tinggi. pelan-pelan kayuh la.

paling tak suka tengok rambut dR rozmey. rumah dia takde cermin ke?..hehe

hans said...

hahahaha
aku pun ketawa baca entry nih

P/S :Dasyat! Memang Dasyat! Kepada Lelaki! Awas Jika Anda Berjalan Keseorangan!

P/S : Kutipan Filem 2 Alam? Korang Tahu Ker Dah Berapa Juta? Meh Tengok Sini

khaiyisah husna said...

haha..biarlah dia.. tp terlalu bercita2 tinggi xleh gak..kate org mcm xberpijak di bumi yg nyata....=.="

RaafikJahat said...

Kamon guys, tak boleh nak salahkan DDR. Sememangnya dia seorang Melayu yang berani, sebab dari produk kecantikan dia mahu terjerumus ke lembah perfileman.

Tapi memang betul apa yang kebanyakkan orang berkata kata, dia terlampau yakin. Tak elok macam tu, nanti malu besar.

zarith said...

encik luncai
// memang respect dia sebab dia berjaya.tapi tu je lemahnya dia kan.
tolong la hadiahkan cermin untuk dia. hehe

hans
// haha!

khaiyisah husna
// memang semua duk biar dia duk cakap 40juta sebelum kua panggung. tapi sekarang? haha

raafik
//apakan daya lah u. dia patot lebih banyak pengalaman dalam membuat apa apa keputusan kan. haha

another story

Related Posts with Thumbnails