Friday, 10 December 2010

cerita tentang convo

dah seminggu benda ni tapi baru nak bercerita kat sini kan. haha. ingat dah malas nak update tentang convo tapi mana mungkin. siap terlebih excited nak blog sebab result dah keluar, dan secara rasminya i pemegang diploma. hehe.

ya ya, i tao. setakat diploma je kan. its okay. biarlah sebab benda ni kebanggaan diri sendiri kan. :P

sebelum beratur ke dewan. hehe.
kejayaan i dikongsi dengan lovebug i lah! kejayaan bersama tapi dia lagi hebat. hua
dengan bff i. lagi sorang takde sebab dia nama start huruf A. so die kat depan. hehe
separuh pelajar perempuan kelas i. sangat tak puas hati tak dapat bergambar dengan satu kelas. sob sob
lepas istiadat semua ikut haluan masing masing. ni jek sempat jumpa.huhu
umi and we. and adik bongsu i. hehe
bersama cousin i yang sporting habis! :)
and he-ya. this is my family yaw. sayang dorang muah muah! hehe
masa ni dah nak balik. family lovebug dah balik. frust tak dapat jumpa. sob sob!
 i taruk gambar je sebab nak bercerita al maklum lah.cerita dah basi. kenangan je ade. hehe

nasib baik dapat sempat amik gambar family. suka gambar ni! xsabau nak tunjuk kat umi. hehe
yang ni pun sibuk nak taruk. hahaha!
 tapi kan dalam banyak banyak gambar. i paling frust gambar bawah ni!

teruk kan! failed lah i. failed! habis gambar konvo i. hahahaha. i pegi duk gelak atas tu. sebabnya?

i segan sebab i orang last dalam batch tu and merangkap orang last jugak untuk sidang pagi tu! semua duk tepuk. segan okay segan. semua gembira dah habis kan. hahahaha.

so jadi la gambar macam tu. sob sob. takpe. harap harap degree nanti i bukan orang last untuk sidang tu. he he he.

RANDOM
lepas ni nak kumpul snoopy banyak banyak. nak snoopy nak snoopy nak snoopy!

3 comments:

aqish basir said...

awak..congrates ye..da konvo..bila la na tgk qis pakai cm tu hehe...gud luck awak..chayok2x

AnisZahra said...

Wahhh. bergaya orang dah convo. congrats. haih. perjalanan saye masih jauh rupenyeee

zarith said...

aqish
// tak lama lagi dapat la aqish merasa pulak. jangan risau. akan tiba masanya nanti. hehe


aniszahra
// bergaya time convo jek. kiki. n thanks. u pun, akan tiba jugak time u nanti. jgn lupa share! hehe

another story

Related Posts with Thumbnails