Thursday, 9 December 2010

result UiTM

hari ni semua duk sibuk dengan result uitm keluar. facebook, blog, twitter. semua cakap pasal result. last i risau pasal result time diploma dulu. cuak doe. last last result diploma tu mngecewakan. selepas duk refresh berpuluh kali. haha

then hari ni, again, cuak dengan result. seperti biasa jugak lah kalau dah heboh, nak bukak student portal pun slow nak mampos. haha. service unavailable lah apa lah. macam macam.

tapi petang ni pulak i cuba lagi. pelik! laju je student portal. tup tup keluar gini.






tengok lah kat student menu. nak check result takde, mini transkrip pun takde! hahahaha. tengahari tadi i bukak mini transkrip ada je lagi. adohh.

ni first time kot i dapat gini. ntah ntah ni first time jugak uitm jadi macam ni. haha











 then i click home, ini pulak yang keluar.
 

hahahaha. okay fine. baik i tunggu email je dari dorang. cuma lambat siket lah. diploma dulu i dapat tgk melalui email jugak. haha.

uitm pun satu. dah kata 10hb result keluar kenapa tiba tiba hari ni dah keluar pulak tapi tak semua orang sempat tgk. lucky ea yang dapat tgk tuh.  :P

RANDOM
layan blog jelah dulu. :)

2 comments:

AnisZahra said...

Goodluck !! doakan saye jugee. :| takottt

zarith said...

harap harap result kita okay! hehe.

another story

Related Posts with Thumbnails