Saturday, 11 December 2010

Tag dari Zatil

Adakah anda rasa anda hot?
nope. i pemalu cukopp :)

Update wallpaper anda guna sekarang.
 
 
Cerita pasal gamba ni.
ni gambar baby aqi and cukuplah sekadar i nak cakap i rindu die. boleh? :)

Kali terakhir makan pizza.
alah. hari tu lah. yang abang pizza datang hantar depan pintu. mar belanja and makan dengan fana ngan miza. hehe

Lagu terakhir anda dengar.
lagu perfect two by auburn. dengar masa nak amik tag ni tadi kat blog zatil. :P

Apa yang anda buat selain dari selesaikan tag ini?
layan facebook je kot. bosan doe malam ni.

Selain nama sendiri,anda dipanggil dengan nama apa?
along, sulong, meklong and mek! haha

Tag lagi lima orang.

Siapa orang nombor 1 dengan anda.
dia satu batch dengan i time diploma. blog die best. :)

Katakan sesuatu pada orang nombor 5.
takpekan i tag u. tatao nak random sape lagi. hehe

Nombor 3 ada hubungan dengan siapa.
aaa? tatao lah. hehe. u ade hubungan dengan sape? :)

Bagaimana pula dengan nombor 2?
ira. along tag ira lagi. hehe

Kau kata cinta pada orang nombor 4?
err. alamak.. tak pernahh jumpa pun. hehe. cinta tak? haha

Berikan 4 fakta yang anda tahu tentang orang yang anda tag.
 
fakta yaw?
satu.orang satu dan dua kawan sekelas, orang tiga empat lima, kawan blogger. heh
dua.dorang semua perempuan. jarang ada boi. follower i tak ramai. hehe
tiga.dorang semua cantik cantik. semua gojes. 
empat.dorang tidak sombong! :)

okay lah tu kan. dah lama kena tag tapi terlupa nak buat. and tadi teringat terus taip. hehe.

RANDOM
dah pukul 2 pagi rupenye ea?

6 comments:

AnisZahra said...

Hee, i ade hubungan dengan kucing i :D

Ayu Candy said...

Okey dear. Nanti ay buat ^^
*sambil tulis sesuatu dalam buku 555 yang bertajuk 'buku hutang tag blog saya'!

zarith said...

aniszahra
// oh yeke? then i dah tahu lah! hehe

ayu
//banyak nau macam hutang tag tu. hehe

khaiyisah husna said...

hoho...6t i jawab yer......baru bukak belog, sgt bizi (gaya kalahkan pm)

zarith said...

khaiyisah husna
// okay aja. hehe

AnAk dEneSor said...

caye da jawap =p

another story

Related Posts with Thumbnails