Monday, 13 December 2010

Zarith Rawks

hari yang tak disangka sangka, tadi i bangun tido macam biasa on facebook, then ada orang invite i masuk dalam satu group ni. kalau ikotkan i jarang nak join mana mana group ni. and i bukak page group tu.

and the group tu adalah group Zarith Rawks! 

and members in this group semuanya nama Zarith! Amazing doe. haha. okay. excited lebih pulak!

takdelah. i bukan ape. dari dulu sampai sekarang. kalau sape sape je tanya nama i mesti orang akan pelik dengar nama Zarith tu.biasanya orang akan respon macam ni ;

'eh, macam nama lelaki pulak'.

'susah sangat nak sebut nama tu, nak panggil ape ni?'

' tak pernah dengar pun nama macam ni'

haa. lebih kurang macam tu la kebanyakannya. sob sob. sampaikan pernah dulu masa tingkatan 1 i tak bagi orang panggil nama Zarith sebab takot dorang susah nak sebut.

Tapi sekarang tidak lagi! sejak i masuk u neh, i makin bertambah bangga dengan nama ni. sebab unik and jarang sangat nak jumpa nama sama. maksudnya macam satu kelas ke, ape ke kan.

tengok! macam macam nama Zarith ade! hehe


and hari ni, tiba tiba ada pulak group ni kan! haha! Thanks yaw kat orang yang invite and create group ni. sekurang kurangnya sekarang i dah tahu ramai nama macam i and i tak keseorangan. mana lah tahu nanti kami boleh jumpa ramai ramai eratkan silaturrahim kan. hehe

kalau jumpa semua nanti lah kan. agak agak nak panggil ape kat semua orang tu. Zarith satu? Zarith dua? Zarith tinggi? Zarith comel? Zarith hensem? Zarith Terengganu? hahahaha! yelah! semua orang kan nama Zarith! 

haa. sape sape yang nama Zarith tu jomlah join group ni! hehe

RANDOM
excited dengan group ni okay. thehe

3 comments:

AnisZahra said...

Gile kentang..nak jugak group Anis Rawk ! T_T

Afiefah Safieni said...

wah siap ada group lagi..
lepasni nak cari nama afiefah la.nak tubuhkan group jua =)

zarith said...

aniszahra
// tulah. tak pernah terfikir pulak semua ni. haha

afiefah safieni
// okay jugak tu. nama afiefah pun jarang ada tu. :)

another story

Related Posts with Thumbnails