Monday, 2 May 2011

The Birds Are Angry to Study.

dari semalam, cuba nak study. paper dah dekat. risau sebab carrymark rendah untuk subjek ni. gara gara test 2 failed. Tahniah lah kan. ni semua sebab campur masalah peribadi dengan belajar.tulah hasilnya. so sekarang cuba untuk study hard. tapi tak dapat. kesian.

tadi bangun tidur terus study, masih blur. salahkan diri sebab tak mandi, otak tengah mamai. okay mandi.

masih blur. terus baring layan hitz.fm. pasang kuat-kuat. on speaker. okay, best dah bunyi..

terus ke meja study. jawab 2 3 soalan. tiba tiba stuck dengan soalan yang agak confuse. nak tanya sape? takde orang. termenung.

last last amik camera. bukak game. SNAP sana sini. dah setel.

satu.
dah gila ngan game ni. selama ni main kat henset(bukan henset sendiri). sekarang boleh main dekat laptop. suke!

dua.
sebab baru main, baru level satu. masih kena berusaha. baru dapat game ni semalam. hari ni baru start main.

tiga.
comel kan si kuning ni. haha!

empat.
siap layankan short video. ni sebab bosan+nak study tak dapat dapat. nahh.
video 

tibe-tibe laptop mati secara mendadak. tak tahu kenapa sejak akhir akhir ni laptop buat hal macam ni. terus kacau tengah main game. haih.

on laptop, terus bukak blog. taip semua bagai ni. bercerita kununnya. 

dah takde ape nak cakap. nak publish. nak sambung study lah, okay bye.


random
hari ni sensitif semacam. tatao kenapa. kesian kat diri sendiri. lapar kot.

0 comments:

another story

Related Posts with Thumbnails