Monday, 11 October 2010

photo oh photo

dari tadi i duk ulang ulang lagu Mama Do by Pixie Lott ni. tak tahu kenapa padahal lagu ni bukannya i baru download or baru dengar. haha. mungkin sebab tengah geram pastu lagu ni macam merancakkan la jugak okay. boleh lah diterima alasan tu kan? heh

**********

so this week agak banyak benda nak buat. dan yang paling penting assigment photo yang dah sampai masa untuk dihantar dengan assesment web tambah lagi dengan video mandarin yang tak siap lagi. eh banyak pulak yang penting kan? haha

Mama Do dah habis tapi repeat lagi..

bila i fikir balik pasal photo ni memang ada baiknya i pilih minor photography. banyak kot benda yang i dah blaja pasal photo, macam mana gamba boleh jadi macam tu, macam mana nak adjust itu ini semua. woahh. best la kan walaupun tak hebat. kata belajar kan ..

tapi pasal photo ni. duh. macam macam jenis photo kena shoot dan yang paling kena berusaha nak shoot time subuh matahari terbit tuh. duh! nak taknak i tabole tido la sebab nanti tak akan bangun pukul 5 pagi. haha.

then subuh tadi i pusing pusing shah alam cari view tapi hampeh! tade view yang cantik sebab sekeliling semua bangunan jek! sedih gile. dah tu rancang subuh kali ni pulak pergi pantai kat port klang. jaohnya~


nak taknak kene pergi jugak la kan sebab nak lulus nanti tak pasal pasal tempoh belajar 2 tahun jadi 2 tahun stengah. :(

repeat mama do lagi~haha!

**********

tak tahu point apa i bukak blog and taip semua ni. i nak buat Bel sebenarnya,duh!

eh eh semalam i pergi putrajaya.. shoot lagi. kesian encik lovebug i kena teman. hehe.



 cantikkan Putrajaya time ni. ramai kot photographer hebat hebat duk shoot view ni. i akan cuba jadi macam diaorang satu hari ni. wah angan angan! :)

ini yang kat melaka hari tu. :)

 hey hey bila i boleh buat bel kalau duk main main macam ni. haha. dah lah. bye bye. eh?

 RANDOM : teruk betul entri sejak blog baru ni. teruk teruk.

3 comments:

pat!hing said...

siyes , u shoot photo canteq .
guna kamera pe ?
edit guna adobe ke ?

waa ! nk belaja jugakkk ~

zarith said...

i masih belajar amik gamba. hehe
so biase biase jelah.
camera d40 jek n edit sikit guna photoshop. hehe

jom blaja sama jom! :)

namivamp said...

cantiknya ;DDDDD SUKA!

another story

Related Posts with Thumbnails