Wednesday, 3 November 2010

exam

bila cakap tentang exam. satu je i boleh cakap. i hadapi exam semester ni macam tunggang langgang. sebab ada SATU benda yang betul betul mengganggu otak i dah benda ni berlaku sepanjang last semester ni.. 
bak kata fana, 

"lepas ni kau kena belajar hadapi semua ni jangan sampai kau terjejas"

macam tu la lebih kurang dia pesan. memang betul. i kalau bab SATU ni memang i mudah sgt terjejas. sangat sangat. tapi takpe. benda SATU tu pun dah slow slow takde kot. kalau ada repeat pun i terima jelah. sebab salah i jugak tak boleh kawal benda ni.

and ni untuk Fana.
thanks sebab teman aku dua tiga empat lima hari ni. kau banyak bantu aku hadapi benda SATU ni. thanks sebab mendengar. thanks sebab bagi pendapat. thanks sebab bagi dorongan. thanks sebab teman makan, jalan jalan, buat kad sampai kau lambat interview, teman pegi pejabat pos.hehe. sebab sebenarnya, kalau ikutkan aku memang tak g la kalau sorang. haha. thanks taoo..jangan lupa semoga kita dapat MR.C and MR.N kita okay!




and ni pulak untuk SATU benda tu.
harap harap SATU benda tu xdatang mengganggu otak saya lagi.

 jangan tao tao.

Sekian.

RANDOM
first time kot blog yang ni beremosi sket. terharu + sedih. :p

4 comments:

Izzaty said...

All the best in ur next paper! Be strong dear! ;)

zarith said...

aaa.izzaty.
i dah habis paper. tadi last.
btw thanks :)

RaafikJahat said...

Tak cukup emosi la you. Hehe. Btw, good luck yeh. :D

zarith said...

jangan lah emosi sampai melampau lampau sgt. kesian la i nanti. hehe

thanks. :)

another story

Related Posts with Thumbnails