Monday, 10 January 2011

bersyukur walaupun curang

Alhamdulillah akhirnya dah dapat yang i nak. short term goal hari tu akhirnya dapat dijaringkan jugak walaupun dah beralih arah kepada yang lain. 

Tak macam sadis gila pulak ayat tu kan (?) haha!

Yelah, kalau ikutkan pada short term goal tu memang itu lah i nak. dari dulu lagi. ya. dari dulu lagi, dari start kenal sampai la sekarang. hari hari duk review pasal die. hari hari okay. tambah tambah pulak bajet dah ada. memang hari hari duk ngadap and berangan tentang tu.

tup tup hari ni dah sampai masanya, lain yang di ambil. Sorry lah Nikon, bukan tak setia, cuma tak mampu mendengar Canon dipromote.

Finally, Canon yang tak pernah terfikir nak miliki, tak pernah terfikir nak buat review, tak pernah terfikir nak beli, tapi inilah yang menjadi milik sekarang.

taknak cakap banyak. I gembira tapi sedikit menyesal dengan sikap sendiri tak puas hati.

So, harap harap baby baru ini baik dengan ibunya. and ibunya pula berlaku adil pada baby baru ini. sob sob

Till then, cheerio!

RANDOM
macam bermadah semacam entri ni.

RANDOMextra
full entri nanti. ngeh ngeh

2 comments:

Azam said...

canon model ape? wewwit!

Encik Tikus said...

dah beli camera, cepat tangkap gambar saye ! keh keh =p

another story

Related Posts with Thumbnails