Wednesday, 12 January 2011

UiTM cuti 4 bulan?

benda ni dah lama menjadi bualan. masa jadi bualan tu macam macam positif negatif yang keluar. mana tak nya benda mengejutkan. tak pernah pernah lagi macam ni. cuti dua bulan pun dah rasa macam habis benda dah buat. haha

so tadi dapat link dari ayucandy, CONFIRM sesi semester depan bermula SEPTEMBER 2011 dan bukannya JULY seperti sedia kala. so kalau macam tu cuti semester start MAY. memang betul 4 bulan lah kan? dem

amacam? BEST lah sangat kan.

tak suka cuti. tapi nampaknya cuti kali ni kena manfaat betul betul sebab nak sasarkan goal kedua tahun ni. Harap menjadi.

till then, cheerio!

RANDOM
kirenya lambat lah convo ye?

4 comments:

wanie said...

yap. mmg gilaaaa lama kann ?
even mcm-mcm boleh buat, tapi, mungkin ada yg dah taktau apa nak buat dah. hehe.

pat!hing said...

UMT pun samaaaa !! adehh . nak kena setart carik kejaaa T.T

Biela Sapine said...

Betul ke ? Uwaa syok nya dapat cuti lama lama. mesti dah bored tahap gaban sampai cuti lama lama. Ahaa

hans said...

nasib kitaorang sem nih dah nak praktikal
fuh
kalau tidak 4 bulan tu
gilalah'

Vote Hans Bernombor 10 Diruangan Komen

another story

Related Posts with Thumbnails