Monday, 31 January 2011

Kesian.

kan.? kesian habis kat blog ni. dah lama tak update. di anak tirikan terus. kali ni tak sempat langsung nak bukak blogger ni. ini pun sempat bukak sebab sekarang sedang bercuti mid sem! he he he.

tapi tak boleh berblogging jugak sebab banyak assgment. and internet ciput je plus sekarang kat kampung so masa dengan family lah! :D


nanti lepas ni kena betul betul buat satu jadual kalau nak pastikan semua kerja terbuat termasuklah blogging! haha

yang bercuti selamat bercuti semua, yang ber-blog walking, nanti i jalan jalan ke rumah korang nanti! heee

till then, cherrio!

RANDOM
tenang habis duduk kampung. secara automatik lupa assigment. :p

2 comments:

AnAk dEneSor said...

betoi3..epiey jerw dok kg kn..hihihi

muhammad mustaqim said...

mmg la..smnjak bergiat ngn politik ni bz je kn

another story

Related Posts with Thumbnails