Wednesday, 5 January 2011

Welcome 2011!

macam gila lama kan nak boleh update blog and ucapkan Happy new year kat semua blogger. memang start entri last hari tu memang busy habis. sebab kawan kawan ramai datang rumah. Happening doe. dengan gelak tawa tak habis habis, dengan cerita tak kering idea, semua ada. hehe

so,

blogger and reader.

tak lambat kan untuk i cakap
SELAMAT TAHUN BARU 2011!!!

hehe. insyaallah lepas ni cuba update sekurang kurangnya seminggu sekali. (wah, bajet ade jenguk :p)

azam tahun baru

serious ni.

1. tak nak skip kelas

2. tak nak hantar assigment last minutes.

3. nak cuba naikkan pointer biar dapat kelas pertama nanti.

tapi kan.

yang no satu tu dah langgar masa hari pertama hari tu. dimaafkan ea? :p

till then, cheerio!

RANDOM
makin menghargai sekeliling :)

4 comments:

Azam said...

uw yeah! azam u same dgn i. hahaha

zarith said...

haha! tapi azam tu dah tak dipatuhi dah hari ni. :p

Azam said...

heee i stakat ni... ok lagi.. hehehe

zarith said...

wah bagusnya u. takpe. next week i berusaha balik! hehe

another story

Related Posts with Thumbnails