Monday, 22 August 2011

A New Like, Must LIKE.

Sejak dari hari hari hari hari tu lagi nak post pasal benda ni. tapi tak sampai sampai hajatnya. Kebetulan pulak pagi pagi buta lepas sahur memang kenyang perut suka hati tapi mata taknak tutup ni, maka bermulalah proses bukak Dashboard >> New Post >> Jari Layan Diri. Haha!

Okay mengarut!

Sebenarnya, nak share pasal page facebook yang dah takde lah lama sangat mula aktif. Baru sebulan lebih. PERHATIAN!!!



MUST Design & Printing ni menyediakan perkhidmatan design dan percetakan seperti :

 

Okay, dah macam skema pulak nak bagitahu pasal page ni. Haha!

So, sesiapa nak buat business card ke, banner ke, flyers ke,printing t-shirt ke, nak design untuk pape ke bolehlah LIKE MUST Design & Printing on Facebook or email @ mustdesprint@gmail.com. Untuk portfolio dan product printing yang telah dihasilkan, layan je MUST ni dekat facebook okay! LIKELIKELIKE!!




............and............


untuk couple ataupun tunangan ataupun husband and wife diluar sana nak MENANG OUTDOOR PHOTOSHOOT bolehlah menghantar gambar anda berdua bersama dekat sini!

cara nak menang senang je.upload gambar >> like paling banyak dan menang! Tak susah kan? Hehe..

Dan sebenarnya, aku pun ade sertai contest ni. tadi duk belek situ sini terperasaan page ni. Then like lah and terbaca dorang punya photo contest ni. 

So teringatlah, aku dengan lovebug pun 25 Ogos ni masuklah 3 tahun kami sebagai pasangan bercintaaa. Haha! memandangkan bajet takde tahun ni, tak boleh nak buat makan makan ke, pegi dating jalan jalan yang special sket ke, buat majlis pape ke, plus time tu masing masing dah sibuk nak balik raya, so aku join la contest ni. sekadar saje saje. Takde lah sampai nak memang. cuma, ape salahnya ada something yang aku buat untuk ingat tahun ketiga ni kan. Bila aku bagitahu lovebug, die berkeras taknak bagi. Yelah.. die bab bab like contest kat facebook ni die kureng sket. mungkin sebab die selalu perasan yang orang duk post kat wall ke suoh like lah apelah.

Oleh itu! aku janji la ngan die taknak lah berie sangat suoh like bagai ni. just join je untuk suka suka. hehe..

Okay lah tu kan? :)


Nilah gambar yang diupload untuk contest ni. Motif gambar ni? tak tahulah. suka tengok gembira macam ni. hopefully, kiteorang sampai berkekalan sampai akhir hayat. Amin.

Eh, tapi .. kalau nak like pun boleh. pegi LIKE page KameraMin and gambar tu skali tao! hehehe!

Random
kenapa setiap ayat kat atas tu macam ayat budak skolah je ea? Subuh punya entri kot. :p

2 comments:

Mohd Muhaimin Radzuan said...

thanks for joining the contest.. :) appreciate it so much!!

Wah dah 3 tahun bercinta.. lama tu.. :)

wish u both all da best..

zarith said...

Thank you jugak. hehe

another story

Related Posts with Thumbnails