Saturday, 17 December 2011

Selamat Datang Minggu Ke-14!

Isnin (19 DEC 2011)
- ORAL TEST MANDARIN.
- HANTAR VIDEO MANDARIN


Selasa (20 DEC 2011)
- BUAT BLOG UNTUK SUBJECT EVENT PHOTO
- FINAL SUBMISSION EVENT PHOTOGRAPHY 
  • Street Photography (1 best photo) 
  • Travel Photography (10 best photo)
  • Event Photography (5 best photo)

Rabu (21 DEC 2011)

- TEST COLOR CONTROL IN LITHOGRAPHY


Khamis (22 DEC 2011)
- TEST PRODUCTION MANAGEMENT
- HANTAR REPORT PRODUCTION MANAGEMENT
- HANTAR REPORT SUMMARY PROF


Jumaat (22 DEC 2011)
- HANTAR REPORT ETP
- HANTAR SELF ANALYSIS


Isnin (27 DEC 2011)
- FINAL SUBMISSION COMMERCIAL PRODUCT PHOTOGRAPHY


Yay!! bestnya kan bila dah minggu last ni? Tapi, aku dapat rasakan ada beberapa yang aku takkan sempat hantar, and salah satunya yang confirm - EVENT PHOTOGRAPHY! Haha! Mana lah sempat eden nak pergi travel nak shoot. yang ke Melaka hari tu pun still frust. dem.

FINAL EXAM
7 January 2012 (Saturday)

Tapi yang pasti, final exam hanya satu! yehaaa!
blog ni aku akan open bila semua assgment photo dah siap. markah ni wei. tak buat blog tadak markah! haha - and patotnya dah kena submit pun blog ni tapi ... :) :p
Semoga aku dapat siapkan semua and takde repeat peat peat peat!



2 comments:

AnisZahra said...

Waa untung laaaa satu paper je final exam ! Haha

zarith said...

untung memang untung tapi last project... pergh. haha

another story

Related Posts with Thumbnails